Η Συγκρότηση τακτικών Ομάδων Λαϊκής Αυτοάμυνας, η μόνη λύση απέναντι στην Κρατική Βία

Μετά την απόλυτη πολιτική κάλυψη του ΠΑΣΟΚ, του πρωθυπουργού και του Υπουργού της Ντροπής, Παπουτσή, στό όργιο εγκληματικής βίας, αυθαιρεσίας και εκδικητικής μανίας της Ελληνικής Αστυνομίας στις 28 και 29 Ιούνη, και μετά την προκλητική αδιαφορία των δικαστικών αρχών μπροστά στο πρωτοφανές έγκλημα της μετατροπής μιας πλατείας με 20.000 κόσμο σε θάλαμο αερίων με ΛΗΓΜΕΝΑ ΧΗΜΙΚΑ ΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση, κι αφού κανείς θεσμός πιά δεν λειτουργεί παρα μόνο σε όφελος του Κεφαλαίου, της Κυβέρνησης, της ΕΕ, της Τρόϊκας και των Τραπεζών, Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ.

Καταθέτουμε λοιπόν την εξής πρόταση σε όλες τις λαϊκές συνελεύσεις, των πλατειών και των πόλεων σε όλη την χώρα και φυσικά και στο Σύνταγμα, καθώς και στα ταξικά σωματεία και συλλόγους εργαζομένων και φοιτητών:

Να συγκροτήσει άμεσα η κάθε Συνέλευση και το κάθε Σωματείο τις ΟΜΑΔΕΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ του/της, με εξοπλισμό ίδιο με αυτόν των ΜΑΤ με σκοπό την ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ των επιθέσεων των ΜΑΤ κατά των απλών πολιτών, μέσα απο ΜΑΧΕΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ κι όχι με ρίψεις αντικειμένων απο μακρυά. Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΛΑΪΚΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ να αποτελείται απο 15-20 άτομα, σε εθελοντική βάση. Όποιος πιστεύει οτι μπορεί να επικρατήσει σε πάλη ένας με έναν με έναν ΜΑΤΑΤΖΗ χωρίς να υστερεί ο ίδιος σε εξοπλισμό, να μπεί στις ομάδες.

Κάθε Σωματείο ή Συνέλευση μπορεί να έχει μιά ή πολλές ΟΜΑΔΕΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ (Ο.Λ.Α) ανάλογα με το μέγεθός τους. Οι ομάδες να λειτουργούν αμεσοδημοκρατικά χωρίς αρχηγούς, αλλά μόνο με έναν σύνδεσμο που θα είναι υπεύθυνος για την επαφή και τον συντονισμό με τις άλλες ομάδες. Η κάθε ομάδα έτσι θα συντονίζεται με όλες τις υπόλοιπες χωρίς την ανάγκη ενιαίου κέντρου. Οι ομάδες υπάγονται, συμμετέχουν και λογοδοτούν στην συνέλευση ή το σωματείο τους, αλλά συνεδριάζουν και αυτόνομα όπως όλες οι άλλες ομάδες εργασίας

Το κάθε μέλος της κάθε ομάδας, φροντίζει το ίδιο για τον εξοπλισμό του, δηλαδή: 1. αντιασφυξιογόνα μάσκα, 2. αυτοσχέδια ασπίδα απο πλάτη καρέκλας ή τάβλα τραπεζιού, 3. Παλούκι ή λοστάρι αντίστοιχο με το γκλόμπ του μπάτσου. Η ομάδα συνολικά φροντίζει για τον εφοδιασμό με πυροσβεστήρα, μπογιά, σπρέυ, γράσσο ή λάδι για την ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ κλπ. Ο κάθε αγωνιστής φροντίζει για τον εξοπλισμό του, και δεν μαζεύεται ο εξοπλισμός της ομάδας σε ένα μέρος, για ευνόητους λόγους.

ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ είναι η εμπλοκή σώμα με σώμα και το κυνηγητό των μπάτσων μακρυά απο την ακτίνα των απλών ανθρώπων, έτσι ώστε να μην μπορούν να ρίξουν χημικά στο πλήθος, ούτε να χτυπάνε γέρους, γυναίκες, παιδιά και άοπλους διαδηλωτές. Οι ομάδες δεν εμπλέκονται σε πετροπόλεμο απο μακρυά, ούτε σε καταστροφές κτιρίων, τραπεζών, ούτε σε επιθετικές ενέργειες κλπ. κι έχουν αποκλειστικό καθήκον την προστασία του πλήθους απο επιθέσεις και χημικό πόλεμο, αλλά με αποφασιστικότητα, συντονισμό, και φρόνημα που θα τρέπει τους μπάτσους σε φυγή. Δεν ασχολούνται επίσης με τίποτα άλλο, ούτε με «περιφρούρηση» απέναντι σε κόσμο ή πιτσιρικάδες που μπορεί να πετάξουν μια πέτρα ή ένα μπουκάλι, αλλά μόνο με την αστυνομία, ενώ σε όλα τα άλλα ζητήματα πειθαρχούν στις αποφάσεις των συνελεύσεων και των Σωματείων που συμμετέχουν.

Όταν η βία είναι παράνομη η αντι-βία είναι νόμιμη και επιβεβλημένη

Αντισώματα 3 Ιουλίου 2011

Advertisements

1 σχόλιο

Filed under Αλληλεγγύη, Αντίσταση, Καταστολή-Κρατική βία

One response to “Η Συγκρότηση τακτικών Ομάδων Λαϊκής Αυτοάμυνας, η μόνη λύση απέναντι στην Κρατική Βία

  1. Xanadu

    και κρανη μη σου πω… γιατι τα ανθρωποειδη βαρανε στο κεφαλι με αναποδο γκλομπ που για γνωστους και προφανεις λογους ειναι παρα πολυ επικινδυνο

    black block

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s