ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΦΤΑΣΕ, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ. ΤΟ ΕΙΠΕ-ΤΟ ΕΙΠΕ, Η ΛΙΤΣΑ Η ΠΑΤΕΡΑ! (*) (Του Ν.Μ.)

ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΦΤΑΣΕ, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ

ΤΟ ΕΙΠΕ – ΤΟ ΕΙΠΕ, Η ΛΙΤΣΑ Η ΠΑΤΕΡΑ ! (*)

 


(*) Λίτσα Πατέρα = Εγνωσμένου κύρους τηλεαστρολόγος, διάσημη για τις επιτυχημένες προβλέψεις της

Μετά τη προχτεσινή συγκέντρωση -τη πολυπληθέστερη της 35ετίας, όπως γράφτηκε- είναι πασιφανές ότι η ελληνική κυβέρνηση και η Βουλή, έχουν απωλέσει την όποια λαϊκή εμπιστοσύνη και εντολή που επικαλούντο ότι έχουν με βάση τα  τελευταία εκλογικά αποτελέσματα.

Οποιαδήποτε απόφαση πάρει στο εξής αυτή η κυβέρνηση ή ψηφίσει αυτή η Βουλη δεν έχουν το παραμικρό ψύγμα νομιμότητας. Ουτε «θεσμικά» αλλά ούτε κυρίως στις συνειδήσεις του λαού.

Δεν ξέρω αν θα τολμήσουν να φτάσουν μέχρι τη ψηφοφορία για τα νέα μέτρα του αναθεωρημένου Μνημόνιου υποτέλειας. Ακόμα κι αν καταφέρουν να σπασουν τον αποκλεισμό της Βουλής που σχεδιάζουν οι πολίτες, ακόμα κι αν καταφέρουν να συνεδριάσουν και να υπερψηφίσουν, οι αποφάσεις τους δεν νομιμοποιούνται πλέον από τον λαό – εντολέα τους, δεν λαμβάνονται υπόψη από κανένα, δεν έχουν την παραμικρή ελπίδα να εφαρμοστούν. Είναι ήδη ΑΚΥΡΟΙ σαν γελοίες γραφικές καρικατούρες.

Το Σύνταγμα της αστικής Δημοκρατίας για διέξοδο από τέτοιες καταστάσεις προβλέπει τη διάλυση της Βουλής, τον διορισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης και την προκύρηξη εκλογών που πρέπει να διεξαχθούν σε 30 μέρες.

Αυτό που δεν διανοήθηκε να προβλέψει το Συνταγμα είναι όμως το τι γίνεται όταν η απώλεια εμπιστοσύνης έχει να κάνει με όλους τους πιθανούς διεκδικητές της εξουσίας. Όταν μαζί με την κυβέρνηση και την οικονομία, έχουν χρεωκοπήσει η αντιπολίτευση και όλόκληρο το σύστημα. Αυτό καθιστά το ενδεχόμενο προκύρηξης εκλογών αφενός ανώφελο και εκ των προτέρων αποτυχημένο, αφετέρου η προεκλογική περίοδος αποκλείει τη λήψη αποφάσεων και εφαρμογής των «νέων μέτρων». Αυτό το τελευταίο επιφέρει αυτομάτως και το σταμάτημα της δανειακής ροής κεφαλαίων από την τρόϊκα, άρα και παύση πληρωμών, άρα και άμεση χρεωκοπία. Αρα: Δεν πάμε για εκλογές (λέω εγώ).

Προ ημερών είδαμε επίσης να εξελίσσεται και να αποτυγχάνει παταγωδώς μια ακόμα απόπειρα υλοποίησης των εντολών του καπιταλιστή – δυνάστη. Εκείνη περί κυβερνησης «εθνικής ενότητας».

Νομίζω ότι ήταν η τελευταία τους απόπειρα επίφασης να λειτουργήσουν εντός πλαισίων αστικής νομιμότητας.

Και ότι από δω και μπρος τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους που θα είναι ακριβώς αυτός που όλοι γνωρίζαμε εδώ και καιρό και που είναι ήδη γνωστός από την Αργεντινή και τις λοιπές χώρες που ακολουθηθηκε η ιδια αποτυχημένη συνταγή. Οδηγούμαστε οσονούπω στο επόμενο σκαλοπάτι του δραματος. Από το κράτος «αεροπλανάκι» στο κράτος «ελικόπτερο».

Βέβαια τα πράγματα δεν είναι ποτέ ακριβώς τα ίδια. Ουτε οι καταστάσεις, ούτε οι δυνατότητες κάθε χώρας. Και εδω φτάνω στο σκοπό της επιστολής που διαβάζετε τώρα αγαπητοί αποδέκτες.

Προσπαθώ να προβλέψω το άμεσο μέλλον. Και επειδή η Λίτσα Π. μιλάει με γρίφους, καταφευγω σε σας και ζητώ τις δικές σας γνώμες και προβλέψεις. Τι πρόκειται να γίνει; Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα;

Με άλλα λόγια ζητάω δομημένα και λογικά σενάρια.

Για παράδειγμα:

Η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται την αποτυχία της να ψηφίσει και να εφαρμόσει την πολιτική των αφεντικών της. Ετσι αποφασίζει να εφαρμόσει το καλοδουλεμένο από καιρό σχέδιο εκκένωσης υπό την κωδική ονομασία «Εξοδος».

Αυτό βέβαια δεν αποτελεί ολοκληρωμένο σχέδιο, αλλά μόνο την Α Φαση ενός καλοδουλεμενου σχεδιου. Η φαση αυτή ενεργοποιείται όταν η κυβερνηση των Κουισλιγκς αποτυγχανει να εφαρμόσει το σχέδιο του αφεντικού και αναγκάζεται να υποχωρήσει εκκενώνοντας ευσπευσμένα τη ζώνη επιχειρήσεων.

Δε γίνεται βέβαια να την κάνει αργεντίνικα με ελικόπτερο για τους εξής λόγους: α) Ο κυβερνητικός μηχανισμός δεν είναι μαζεμένος σε κάποιο οχειρωμένο κτήριο του κέντρου αλλά διάσπαρτος σε βίλες των περιχώρων και λίγα διαμερίσματα του κέντρου. β) Δεν υπάρχουν ελικοδρόμια, γ) δεν υπάρχουν τόσα ελικόπτερα, δ) το σχέδιο θα διαρεύσει αφού εμπλέκονται πολλά πρόσωπα, ε) και τέλος που να τους πάνε τα ελικόπτερα με 300-400 χλμ εμβέλια που διαθέτουν.

Αρα παμε στο Α-380 που πρόσφατα απεκάλυψε ο σατανικός ΕΟΣ. Ετσι: (σεναριο τώρα – κινηματογραφικής ταχύτητας)

– Το βράδυ μετά την αποτυχία της Βουλής να συνεδριάσει/αποφασίσει (διαλέχτε εκδοχή), τα κινητά τηλέφωνα 600 κυβερνητικών στελεχών (υπουργοί, βουλευτές, αρχηγοί κομμάτων, διοικητές τραπεζών και οργανισμών, δημοσιογραφοι, δικαστικοί κλπ) παίρνουν ένα SMS για το οποίο είχαν προειδοποιηθεί και περίμεναν από καιρό. Είναι λακωνικό και συνταγμένο σύμφωνα με τη στρατιωτική ορολογία (αφού ο σχεδιασμός ανηκει σε στρατιωτικούς). Γραφει:

[AAPTΕΕ-EX)]  [00:KALYPSOS]  [05:ΕFARMOGI]  [13:APO LIPSEWS

 [23:LGTG]  [34:Α/12]  [45:E] [48:IDIA MESA]

«Η σωτηρία μέσα σε 109 μόνο χαρακτήρες ενός SMS !» σκέφτεται και χαμογελάει ο παραλήπτης. «Μακάρι να τα είχαν αυτά και στο Βιετναμ , που έτρεχαν και παρακαλούσαν να τους βάλει στον περίβολο της πρεσβείας ένα λοχίας απ’ το Κεντάκυ που άκουγε στο αστείο όνομα Μπομπ, για να πάρουν το ελικόπτερο για το αεροπλανοφόρο»

Ο παραλήπτης χωρίς να χάσει λεπτό διαβάζει το μνμ και το εισαγάγει ολόκληρο στο ειδικό ερμηνευτικό πρόγραμμα που διαθέτει το σουπερ-ντουπερ κινητό του τελευταία γενιάς. Πηγαίνει στον «γενικό κατάλογο» και στους αντίστοιχους αριθμούς που προηγούνται κάθε ενότητας του μηνύματος. Διαβάζει το τι αφορά κάθε αριθμός.

Για τους αδαείς περι τα στρατιωτικά αναγκάζομαι να μεταφράσω λέξη προς λέξη:

[AAP(ΕTΝA-EX)] = Όπως όλα τα στρατιωτικά μηνύματα αρχίζει με τη διαβάθμιση απορητότητας. Σημάινει «Ακρως Απόρητο ΕΤ(?) Ευρωπαϊκής Ενωσης Ειδικού Χειρισμού»

[00:KALYPSOS] = Ο τίτλος του μηνύματος. Η ονομασία του Σχεδίου που αφορά

[05:ΕFARMOGI] = Ότι το σχέδιο αρχίζει να εφαρμόζεται

[13:APO LIPSEWS] = Ο αρχικός χρόνος «0» που αρχίζει να κυλάει το σχέδιο (λέγεται και D-Time ή D-Day) Από δω και στο εξής όλοι οι αναφερόμενοι χρόνοι θα γράφονται προστιθέμενοι σε αυτόν (πχ D+03:20, αν το σχεδιο αρχίζει στις 23:00 σημαινει ωρα 23:00 +3h & 20′ = 02:20 ωρα της επόμενης μέρας)

[23:LGTG] = Ο κωδικός του αεροδρομίου που θα απογειωθεί το αεροσκάφος διαφυγής. Ο συγκεκριμένος αφορά την Τανάγρα και έχει επιλεγεί από τον αρχηγό της επιχείρησης ως προσφορότερος μεταξύ Ελ.Βενιζελ, Ελευσίνας και Τανάγρας.

[34:Α/12] = Η πύλη εισόδου του ταξιδιώτη στο αεροδρόμιο. Λείπει όπως θα παρατηρήσατε η συνθηματική λέξη και ο κωδικός/όνομα του επιβάτη. Don’t panic! Ως τέτοια χρησιμοποιείται ο αριθμός κλήσης του κινητού τηλεφώνου του.

[45:E] = Ο κωδικός της διαδρομής Αθήνα – Τανάγρα που θα πρέπει να ακολουθήσει ο διαφεύγων. Επιλέγεται η ασφαλέστερη (αν ο λαός έχει μπλοκάρει τους δρόμους) και η πλέον διακριτική

[48:IDIA MESA] = «Με δικά σου μέσα θα κινηθείς μέχρι το αεροδρόμιο» σημαίνει αυτό.

Μετά, ο διαφεύγων πηγαίνει στις λίστες διαδρομών (45), χαρτών περιοχής (34) κλπ και ερμηνεύει τα παντα. Ας είναι καλά το googlearth και το GPS που είναι εφοδιασμένο το κινητό του.

Ο ανθρωπός μας φτάνει κρυφά στο αεροδρόμιο. Περνάει το έλεγχο στην πύλη οπου του έχουν ορίσει και ακολουθωντας τις οδηγίες μπαίνει και περιμένει μαζί με όλους τους υπόλοιπους συνταξιδιώτες του μέσα σ ένα μεγάλο κατάφωτο αεροπορικό υπόστεγο. Το αεροπλάνο προσγειώνεται, τροχοδρομεί μέχρι το υπόστεγο. Εκεί περιμένει με αναμένους τους κινητήρες να επιβιβασθούν όλοι. Μετά τροχοδρομεί και απογειώνεται. Καθ όλη τη διάρκεια της επιχείρησης το αεροδρόμιο έχει τεθεί σε στρατιωτική επιφυλακή (κανεις δε μπαινει ουτε βγαίνει. Ιδιωτικές τηλεπικοιωνιες κομμενες, κινητά μπλοκαρισμένα) ενώ την επιχείρηση επιβλεπει 4μελες επιτελείο που αποτελείται από διευθυντες της ΕΥΠ, της ΥΠΑ, του ΓΕΑ και της ΕΛΑΣ.

Ετσι θα φύγουν !

Εμείς θα το πάρουμε χαμπάρι την επόμενη μέρα το πρωϊ. Από τα δελτία ειδήσεων που οι δημοσιογράφοι θα ψάχνουν και δε θα βρίσκουν τα αφεντικό για να δώσει γραμμή. Ούτε στην ώρα θα είναι για την πρωϊνη εκπομπή, ούτε στο κινητό του θα απαντά. Όταν θ’ αρχίσουν να τους ζώνουν τα φίδια, θα φτάσει και η είδηση από δελτίο του Ρώϊτερς:

…………………

«Πριν από δύο ώρες στο ιδιωτικό αεροδρόμιο Μπελπ της Βέρνης στην Ελβετία προσγειώθηκε ένα μισθωμένο από την ΕΕ αεροσκάφος Α-380 στο οποίο επέβαιναν 600 στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης  που διέφυγαν από τη χώρα ενόψει του αναμενόμενου χάους. Η επιχείρηση που είχε σχεδιαστεί από καιρό και σε απόλυτη μυστικότητα ενεργοποιήθηκε χτες το βράδυ με προσωπική εντολή του κου Τρισέ. Στους διαφυγόντες περιλαμβάνονται υπουργοί και βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος και της αντιπολίτευσης, μάνατζερ τραπεζών και επιχειρήσεων του δημόσιου τομέα, καθώς και δημοσιογράφοι. Ο εκπρόσωπος της ΕΕ στις Βρυξέλλες που ανακοίνωσε την είδηση, προσέθεσε ότι αυτή στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, ενώ δήλωσε πλήρη άγνοια για το μέλλον των φυγάδων. Είπε χαρακτηριστικά: «Με την ασφαλή μεταφορά τους εκτός Ελλάδος, λήγουν και οι υποχρεώσεις της Κοινότητας προς αυτά τα άτομα. Απ όσο γνωρίζω όλοι τους αναχώρησαν ήδη από τη Βέρνη προς διαφορετικές κατευθύνσεις το καθένα, με δικά τους μέσα και ευθύνη και συμφωνα με τις επιθυμίες τους». Επικαλούμενος λόγους ασφαλείας, αρνήθηκε επίσης να δώσει στη δημοσιότητα τον πλήρη κατάλογο των ονομάτων των φυγάδων, υποσχόμενος να το κάνει όμως μέσα στις επόμενες 48 ώρες.»

……………….

Ετσι θα μπούμε στη Φάση Β.

Οι επόμενες 15 μέρες θα είναι οι μέρες του χάους. Εννοείται ότι τα δημόσια ταμεία και οι ιδιωτικές τράπεζες θα χρεωκοπήσουν και μαζί και οι ιδιωτες που έχουν καταθέσεις σε αυτές. Κανείς δε θα είναι υπεύθυνος για τίποτα. Τα νοσοκομεία, οι δημόσιες μεταφορές, η παραγωγή ενέργειας κλπ θα διακοπούν παρά τις φιλότιμες προσπαθειες και τη δωρεάν εργασία των εργαζομένων σε αυτές. Τα αποθέματα πετρελαίου, φαρμάκων, ανταλλακτικών κλπ θα διαρκεσουν για μερικές ώρες το πολύ. Μετά θ αρχίσουν να πωλούνται σε τιμές μαύρης αγοράς απ όσους πρόλαβαν να τα κρύψουν. Οι μπάτσοι θα εργάζονται όπως πριν αλλά μόνο στη δέυτερη απογευματινή τους δουλειά, σαν μπράβοι και λαθρέμποροι. Οι διάφοροι παρατρεχάμενοι του καθεστώτος ή όσοι τελος παντων θεωρηθούν τέτοιοι θα συλλαμβάνονται και θα απαγχονίζονται σε πλατείες. Την ίδια τύχη θα έχουν και οι πολιτικοί και οι συνδικαλιστές του περιθωρίου που θα ξεπροβάλλουν προσπαθώντας να πλασαρισστούν ως εθνοσωτήρες. Η Αριστερά θα βιώσει τη μεγαλύτερη χλαπάτσα της ιστορίας της καθώς θα υπάρξουν πολλοί αφελείς που θα προστρέξουν σ’ αυτήν νομίζοντας μάταια ότι είναι σε θέση να οργανώσει ένα νέο ΕΑΜ. Πλην όμως θα έχουν εξαφανιστεί όλα τα προβεβλημένα στελέχη της (ενώ μερικοί θα περιλαμβάνονται στην ομάδα των αρχικών φυγάδων). Το ΚΚΕ βέβαια θα οχυρωθεί στο μέγαρο του Περισσού όπου θα προβάλει ένοπλη αντίσταση στα στίφη των πεινασμένων που θα ορμήσουν να τα καταλάβουν θεωρόντας (όχι εντελώς άδικα) ότι εκεί μέσα κρύβονται τρόφιμα και φάρμακα.

Αυτό θα κρατήσει περιπου 15 μέρες. Μετά θα αρχίσει η ανασυγκρότηση. Η αλλοιώς η Φάση Γ.

 

 

Φαση Γ

Εντελώς δημοκρατικά και με προφανή σκοπό τη σωτηρία από την ανθρωπιστική καταστροφή που βιώνει ο φίλος, σύμμαχος και μέχρι πρότινος εταίρος στην ΕΕ λαός της Ελλάδας καθως και για την επανόρθωση της συνταγματικής νομιμότητας, οι διεθνείς οργανισμοί αναλαμβάνουν δράση. Η αποφαση ανήκει στο συμβουλιο ασφαλείας του ΟΗΕ και αναλαμβάνει την υλοποίηση της ο ΕΕ καθώς η δοκιμαζόμενη χώρα είναι μέλος της.

Πρώτα αναλαμβάνει δράση η FRONTEX. Οι δυνάμεις / στρατόπεδά της στην Πάτρα, Ηγουμενίτσα, Αλεξανδρούπολη και Μυτιλήνη ενεργοποιούνται και χρησιμοποιούνται σαν χωροι υποδοχής τω υπολοιπων δυνάμεων του ευρωστρατού που καταφθάνουν. Φυσικά το πρώτο τους μέλημα είναι η διαφύλαξη των συνόρων. Όχι όμως για εισερχόμενους μετανάστες αλλά από εξερχόμενους προς την Ευρώπη φυγάδες. Ξένους αλλά και ντόπιους. Οργανωνονται οι πρωτες αποστολές τροφίμων και ειδών ανθρωπιστικής βοήθειας. Τα υλικά μοιράζονται απευθειας από τις δυναμεις της ΕΕ που σιγά σιγά επεκτείνονται προς Θεσσαλονικη μεσω Εγνατιας και Αθηνα μεσω Πάτρας. Οι δυναμεις είναι μικρες. Μολις 3-4000 ξενο προσωπικό που συνδράμεται από ελληνες στρατολογημενους, διοικουμενους και μισθοδοτούμενους από την ΕΕ. Στις δυναμεις συνδρομής συμμετεχουν ολοκληρες μοναδες της ΕΛΑΣ, του ΛΣ και των ΕΔ.

Μετά φτάνουμε στο ψαχνό. Στη δημόσια διοίκηση. Υπουργεία, φορείς, οργανισμοί αναδιοργανώνονται. Επικεφαλής στον καθενα απ αυτούς ορίζεται ένας κοινοτικός επίτροπος και για καλύτερη δουλειά και ενας έλληνας, υποτιθέμενος διοικητής ή υπουργός κλπ. Δηλαδή ακριβώς αυτό που προωθούσε αρχικά ο ΓΑΠ με την ψήφιση του Μνημόνιου 5. Με τη διαφορά ότι τώρα θα γίνει χωρίς προσχήματα και βεβαια χωρίς αντιδράσεις του πληθυσμού.

Σε αυτό θα βοηθήσουν και οι υπάλληλοι της προηγουμενης ελληνικής διοικησης. Ενστολοι και πολίτες. Οι οποίοι θα πληρωνονται βεβαια το μεγαλύτερο μερος του μισθού τους με «υποσχετικά ευρώ» κουπονια δηλαδη ή αν θελετε μινι ανωνυμα ομολογα ελληνικου δημοσιου που θα μπορουν να τα ανταλλαξουν με κανονικά ευρώ μολις η χωρα βγει από την κριση. Φυσικά οι εχοντες τετοια χαρτιά δεν θα μπορουν να αγοράσουν και πολλά πράγματα. Θα αγοράζουν όμως ελληνικά προϊοντα και εργασία. Όταν θελουν να αγορασουν κατι που προερχεται απ το εξωτερικό εν μέρει ή εν όλω θα πρεπει να το πληρώσουν σε κανονικά ευρώ, τα οποία αν δε τα έχουν θα είναι αναγκασμενοι να τα αγοράσουν πληρώνοντας τα με τα εικονικά και σε τιμές που η ελεύθερη αγορά θα ορίζει. Κατά τα άλλα η χώρα δεν θα βγει από το Ευρώ.

Εννοείται ότι όλα αυτά είναι βεβαια εκτός ελληνικής συνταγματικής νομιμότητας, αλλά βρίσκονται απολύτως εντός της αντίστοιχης της ΕΕ. Που τους επιβάλει σε μια χώρα που δεν είναι σε θεση να έχει ή να λειτουργεί δικούς της τέτοιους κανόνες. Σ αυτόν τον τομεα η ευρωπαϊκή εμπειρία που αποκτήθηκε σε Κοσσυφοπέδιο, Αφγανιστάν, Ιρακ, Λιβύη, Σομαλία, Αϊτή κλπ αποδεικνύεται εξαιρετικά πολύτιμη. Εξ άλλου κανείς δεν μπορεί ή να επιβάλει το πώς θα δουλέψει καποιος που προσφέρθηκε να σε σώσει από ολοκληρωτική καταστροφή. Όταν μάλιστα δεν απειλεί καθόλου την επανόρθωση της συνταγματικής τάξης και της κανονικότητας. Γιατί ξεχασα να πω ότι από τις πρωτες υποσχεσεις και διακυρηγμένους σκοπούς της επέμβασης θα είναι και η αποκατάσταση της κανονικότητας και η διενέργεια εκλογών το ταχύτερο δυνατό και όπωσδήποτε μεσα σε διαστημα ενός έτους από την άφιξη των ξενων.

Εννοείται επίσης ότι η κανονικότητα θα επανέλθει συντομώτερα. Οι δυνάμεις που θα απεγκλωβίζονται θα το κάνουν παραχωρόντας τη θεση τους σε αντιστοιχες ελληνικές αρχές.

Και βεβαια (όπως στο Ιρακ και παντου) οι υποχρεώσεις, οι αναγκαστικοί νομοι κλπ που θα εχουν στο μεταξύ επιβάλλει οι «διεθνείς δυνάμεις σωτηρίας» θα ισχύουν στο ακέραιο.

…………………….

ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ κατι τετοιο φοβαμαι ότι σχεδιαζουν αυτά τα καθαρματα

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ?

……………………

Το 2012 σε εξι μήνες φτάνει. Ο λαός των Μάγια όπου νάναι παίρνει την εκδίκησή του. Τα κράτη των ευρωπαίων αποικιοκρατών που τον εξανδραπόδισαν και μετά τον εξαφάνισαν από προσώπου γής, εξαφανίζονται με τη σειρά τους καταρρέοντας μέσα στη σαπίλα του αντιφατικού συστήματος που τα ίδια δημιούργησαν.

Ν.Μ. 

1 σχόλιο

Filed under Ευχές, Σκέψεις, Χιούμορ, αυτο-οργάνωση, αυτονομία, γνώση

One response to “ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΦΤΑΣΕ, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ. ΤΟ ΕΙΠΕ-ΤΟ ΕΙΠΕ, Η ΛΙΤΣΑ Η ΠΑΤΕΡΑ! (*) (Του Ν.Μ.)

  1. Μπρρρρρ! Προτιμώ την εκδοχή Bizarro για το ημερολόγιο των Μάγια:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s